Sivut

maanantai 30. elokuuta 2010

Herkkusuun makea joulun aloitus


POhjan ainekset sekaisin. Levitetään korppujauhotetun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Paistetaan pohjaa 200 asteessa kymmenen minuuttia. Sillä aikaa sekoitetan täyteainekset. Päärynöitä ei pilkota vaan asetellaan piirakan päälle puolikkaina. Viimeiseksi kermaviiliseos ja sitten uuniin n. 20-25 minuutiksi. Kannattaa antaa piirakan jäähtyä hetken ennen tarjoilua niin se kiinteytyy. Tämä maistuu lämpimänä mielestäni paremmalle kuin kylmänä, mutta herkullista tarjoiltuna miten vain:)

Mausteet saavat jouluntuoksumaan ja tuntumaan. Pohja on vähän kuin pehmeää piparkakkua!!





Tästä käynnistyy minun joulun odotukseni<3>