Sivut

tiistai 14. joulukuuta 2010

Joulukortit 2010
Tämän vuoden joulukortiksi päätyi sitten tämä. En ehtinyt enää ottamaan uusinta kuvausia,
kun aika käy niin vähiin ennen kuin loppuu. Nimittäin 15. pvä on viimeinen mahdollisuus postittaa halvemmilla merkeillä.
Voin kyllä suositella Ifilorin palveluita. Netissä on helppo ladata kuvat omaan kansioon, josta sitten voi valikoida mitä kuvillaan haluaa tehdä. Mahdollisuuksia on monia esim. kalenterin teko, kuva kuppii jne... Näihin kortteihin olen hyvin tyytyväinen kyllä!! Kohtuu hintaisia ja laadukkaitakin:) Tilauskin tuli muutamassa päivässä.Linnuille on jouluksi väsättynä hieman extraherkkua. Munkkirasvaa, erilaisia siemeniä, kuivattua aprikoosia, rusinaa ja karpaloita. Sydämet on tehty herkullisen värisestä ja tuoksuisesta jouluomenasta:)
Muistakaahan lintuystäväisiä!!! Ne palelevat tuolla pakkasessa ilman ruokaa ellei joku niille poloisille ravintoa tarjoa.


7 kommenttia:

 1. Meilläkin ruokitaan lintusia, ja joka päivä melekeen saakin olla astoita täyttelemässä. ;) Ihanaa on niiden touhuja katsella läheltä. ♥

  VastaaPoista
 2. No teidän tipusilla on kyllä hyvät eväät! :)

  VastaaPoista
 3. Kortti on kyllä kiva :)
  Lintujen eväät mullakin suunnitelmissa värkätä viimestään alkuviikosta.

  VastaaPoista
 4. Korttien kuva on ihastuttava. Tytöt on ihanan punaposkisia <3
  Lintuja tosiaan pitäisi ruokkia, talvesta näyttää tulevan reippaanlainen :)

  VastaaPoista
 5. Mäkin olen kovasti suunnitellut tuommoisen linnunruoka-"kranssin" tekoa, ei vaan ole vielä ollut aikaa.... (eikä kookosrasvaa, eikä linnunsiemeniä...)

  Kauniit kortit lähti!
  Mä voin suositella extra filmiä vastaavasti, sillä itse olen käyttänyt heidän palvelujaan vastaavasti ja tykkäsin! :)

  VastaaPoista
 6. kiitokset viesteistä! Aina niin mukava niitä saada:) meillä on ollut nyt paukkupakkasilla aika vähänlaisesti lintuja. Toivottavasti tulevat pian takaisin sankoin joukoin. KOirakin tykkää, kun on mitä ikkunasta kattella:)

  Olen teettänyt myöskin Extra filmillä kuvia ja tykkään siitäkin:) En osaisi sanoa kumpi on parempi. Kortteja en tosin ole siellä teettänyt.

  VastaaPoista
 7. Hei,käväisin ihastelemassa mahdottoman kauniita kuviasi! Palaan vielä paremmin ajan kanssa, niin kaunista oli =)

  VastaaPoista