Sivut

maanantai 17. lokakuuta 2011
Tänään olen nautiskellut vaaleaa glögiä joulumukista
diggestiven kera.
Samalla olen selaillut viime vuotisia joululehtiä.
Tekisi mieli ripustaa joulutähdet ikkunaan, mutta maltan vielä mieleni.
Olisi se liian aikaista tässä vaiheessa.
Maltti on valttia!


6 kommenttia:

 1. Niin ihana muki!
  Jouluisissa ajatuksissa täälläkin, muu porukka hieman jarruttaa... Meilläkin jo ensimmäiset joulutortut ja glögit nautittu.
  Mutta, haaveilla voi, ja ihastella kauniita joululehtiä, ja -kirjoja!

  VastaaPoista
 2. Myös täällä ekat glögit ja joulutortut nautittu ja joululehtiä menneiltä vuosilta luettu. :) Aloittelen myös omaa joulublogia, joulupuun alla, tervetuloa kurkkaamaan. :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on niin hirmuinen joulun kaipuu ettei oo tosikaan. Oon katsellut jo joululahjoja sillä silmällä ja melkein alkanut näpertää joulukortteja! Myös paljon joululahjaideoita olen käsityölehdistä haalinut. Tekisipä mieli syödä pipareita kynttilänvalossa... <3

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Me tytöt kirjoitellaan joulublogia ja toivotaan, että saataisiin täältä innokkaita joulu ihmisiä lukemaan sitä. Blogissamme kerromme jouluaskareista esim. joululahjojen ja -korttien teosta. Tervetuloa lukemaan ja mukavaa joulun odotusta!

  http://christmasstar-joulu.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Silmiini osui ihana joulupukkimuki, muistako mistä se on peräisin?
  Me ostettiin viime kevättalvella kirpparilta 6 kpl noita ihan samoja, ovat tosi paksua ainesta :)
  Riikka R.

  VastaaPoista
 6. Kirsikka: Meillä glögiä nautitaan harva se ilta, mutta torttuja ei olla vielä leivoskeltu. Itse en ole mikään joulutorttujen suuri fani, mutta se ensimmäinen torttu kuumana maistuu aina:) Jouluisille sisustuskutsuille ajattelin torttuja laittaa tarjolle:)

  Enna: joulublogissasi käyty kurkkimassa. Ihanaa kun jouluiset blogit lisääntyy!!


  J: Mä uskon, että osa rakastaa joulua ihan äärimmäisen paljon ja sitten osa inhoaa ja se suurin osa nauttii joulusta juuri sen verran, kuin on tarvis. Minä kanssa elän koko joukun odotuksen niin tunteella kaikkia aistia käyttäen, ettei parempaa olekaan.

  Tepaz ja rozy; Kiva että tekin olette aloittaneet jouluisen blogin. Se on mukavaa ajan kulua ja ainahan kaikki jouluinen idea on toivottu!

  Riikka R: Muki on joteksilta. stin niitä jo jokin aika sitten ison kasan, koska jouluna meille tulee aina melkoinen sakki glögittelemään.On kaunis ja kestävä.

  VastaaPoista