Tässäpä nämä minun lupaamani konvehdit.
Sanotaanko, että työtä oli määrään verrattuna ihan liian
paljon, jotta näitä alkaisin montaa kertaa valmistamaan.
Ihan alkuun keittelin nimittäin kondensoitua maitoa kaksi tuntia.
Tarkoitus oli tehdä Bannofeeta, mutta stten iski kokeilunhalu
ja käytin kinuskini näihin ällömakeisiin täytesuklaisiin.
Aloitin konvehdit sutimalla kerroksen fazerin sinistä
jääpalamuotin reunoille ja pohjalle. Tämä vaihe oli aika äärettömän
sotkuinen ja siksi en ottanut tilannekuvia:)
Suklaakerroksen laitoin jääkaappiin jähmettymään hetkeksi.
Lisäsin jokaiseen kuoppaan kinuskia ja vielä kerroksen suklaata päälle.
Tässä vaiheessa laitoin konvehdit pakkaseen pikku toviksi niin
ne sai nopeasti kovettumaan ja helpommin irti muotista.
En temperoinut tai tehnyt mitään muutakaan hienouksia.
Joskus sitäkin olisi mukava kokeilla, mutta aloitin nyt tälläisellä
yksinkertaisemmalla tavalla.
Konvehdit ovat kyllä erittäin hyviä, mutta myös äärimmäisen makeita.
Yksi riittää helposti viemään makeannälän.
Herkullista maanantaita!
Viikon päästä se vuoden kohokohta koittaa.
Voi mitä herkkuja!
VastaaPoistaVesi herahti kielelle :)
Miulla on blogissa siulle jotakii :)
http://mutkumiehaluun.blogspot.fi/