Sivut

tiistai 10. marraskuuta 2009

Minileivät kranssiin




Kivoja minireikäleipiä saa tehtyä helposti

hiivattomasta ruisleipätaikinasta.

Minä laitoin vettä, öljyä, ruisjauhoja ja suolaa

sopivassa suhteessa summan mutikassa:)

Tytöt leipoivat niistä reikäleipiä,

jotka paistettiin 200 asteessa 10-15 minuuttia.

Leipiä voi käyttää jouluasetelmiin.

Mulla on tapana suihkuttaa niihin väritöntä spraylakkaa.

EN suosittele näitä kuitenkaan ulko-oveen.

Toissa vuonna linnut söivät kranssin leivät

lakasta huolimatta:)

4 kommenttia:

  1. Ihania ja tekis kyllä mieli syödä voiko niitä syödä enne lakkaa.
    Tiina

    VastaaPoista
  2. Ihania!
    Noita vois laittaa vähän isompana kuuseenkin roikkumaan :)

    VastaaPoista
  3. Maistoin yhtä leipää ja aikalailla näkkärin maku niissä oli. Ihan summissa kyllä aineet lisäsin:) Nauha vaan reiästä läpi ja miksei sopisi kuuseenkin:)

    VastaaPoista