Sivut

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Korttitehtailua joulumyyjäisiin
Korttitehdas on ollut täydessä touhussa
aina yömyöhäiseen saakka. Viimeyönäkin kello näytti 02:ja risat
ennen kuin maltoin mennä nukkumatin tuloa odottamaan.
Ensi lauantaina naapuritalossa vietetään joulumyyjäisiä.
Olen päättänyt ottaa osaa ensimmäistä kertaa.
Vähän jännittää saanko tehtyä kaiken mitä ajattelin
ja meneekö mikään kaupaksi.
11 kommenttia:

 1. wau, onpa kauniita kortteja! Kunpa osaisin itse tehdä yhtä hienoja... :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kortteja! Omat sormet syyhyä jo päästä tekemään kans, mutta odottelen vielä postista muutamia juttuja ;)

  VastaaPoista
 3. Oi mitä ihanuuksia! Niin kauniita!

  VastaaPoista
 4. Niin kauniita!

  Toivotaan menestystä myyjäisiin=)

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniita. Ja taisinpa bongata sinut lehdestäkin:) Kiva juttu oli, kiinnitin ensin huomiota kauniiseen ja jotenkin tutunoloiseen kuvaan ja sitten hoksasin sinut siinä.

  Myyjäisintoa ja onnea.

  Venla

  VastaaPoista
 6. Hei Mirva!
  Laitan nyt viestiä tähän kun en s.postiosoitetta löytänyt.Kiitos kalenteripaketista,se saapui eilen ja kovasti jo jänskättää mitä paketeista paljastuu=D Ikävästi oli kyllä vähän käynyt,laatikko oli kantokahvan kohdalta Itellan röykkyytyksissä rikkoutunut,siinä oli iso reikä ja kaksi pakettia on kateissa,soitin postiinkin mutta sanoivat että melkein mahdotonta ruveta jäljestämään missä vaiheessa paketit ovat kadonneet ja jos siitä tekisi jonkun reittiselvityksen sitä ei kuitenkaan saisi tehtyä tämän vuoden puolella...Ajattelin ilmoittaa ettet ihmettele miksen postaa luukuista 12&14...Kiva juttu kuitenkin tämä kalenteri,tuskin maltan ensi viikkoa odottaa=D Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 7. Voi ei!!! Todella harmi , että paketit puuttuivat. Laitan sinulle kyllä tilalle uudet. Enpä olisi uskonut että laatikoita niin raakasti käsitellään. Toivottavasti paketit on mieluisia muuten.

  VastaaPoista
 8. No ei sun kyllä uusia paketteja tartte laittaa,eihän tuo sun vika ole millään tavalla!Ihmeellistä se kuitenkin on tuo Itellan touhu,minä lähetin kerran kerroslautasen postissa ja se oli moninkertaisissa pehmusteissa ja tuplapahveissa,päällään särkyvää tarrat ja niin vaan oli säpäleinä kun perile meni=/Sinähän olit laittanut sekä tytölle että minulle 1.paketin,voin avata sen omani myöhemmin,älä sinä huoli tuosta asiasta sen kummemmin,vaikka sinänsä aikamoinen harmi kun vaivalla paketin kasaa ja osa hukkuu ennen perille tuloa..

  VastaaPoista
 9. Voi miten kauniita ! Olet kyllä taitava : )

  VastaaPoista
 10. Aivan mielettömän kauniita kortteja! <3

  Kuten jo sinun joulukalenteripakettiisi kirjoitin, niin saat oman joulukorttisi hieman myöhässä - todella myöhässä. :( Tämä tonttu on ollut TODELLA kiireinen ja kortin tekeminen on jäänyt. Mutta älä huoli, se on kyllä ajallaan tulossa. Toivottavasti sinä sait oman kalenterisi ehjänä perille?

  Terkuin salainen ystäväsi ;)

  VastaaPoista