Minulla oli jääkaapissa munkkirasvaa ja tarkoitus oli niillä paistella
sokeririnkuloita ja hillomunkkeja.
Ajattelin kuitenkin ilahduttaa mieluummin lintuja,
kuin kerryttää omaa talvivarastoa vyötärölle.
Niimpä tein kasan isoja linnunruokakakkusia oksiin roikkumaan.
Taisin viedä herkut sopivasti lounasaikaan,
sen verran kova ryysis ruokapaikalla näkyy olevan :)
Näitä samanmoisia on ollut blogeissa niin paljon,
että uskon jokaisen tietävän miten näitä tehdään.
Se kysyy joka tahtoo tietää näistä tarkemmin.
Mukavaa tiistaipäivää ja palaillaan huomenna
taas päivän lähempänä joulua!!
munkin olis tarkoitus noita tehdä, mutta olen lukenut että kookosrasva käy, no toivottavasti käy. Sitä täältää löytyy:)
VastaaPoistaKyllä mäkin olen kuullu, että kookosrasva käy. Kai se yleissääntö on, että suolaton rasva on ok. Kookosrasva taitaa olla reippaasti kalliimpaa:)
PoistaIhana idea :) Minä voisin olla kyllä kiinnostunut ohjeestakin, en ole näihin törmännyt muissa blogeissa :)
VastaaPoistaMinä sulatin kaksi munkkirasvaa kilon verran. Lisäksi laitoin rippeet suolattomasta voista, jota olen joskus johonkin leivonnaiseen ostanut. Siihen sulatettuun rasvaan heittelin sekaan erilaisia linnunruokasekoituksia ja pähkinöitä. Aika reilusti saa olla siemeniä. Mitään määriä en ikinä mittaile. Vähän summan mutikassa heittelen. Kaadoin seoksen kakkuvuokiin ja annoin jäähtyä ja kovettua.
Poista